Aentwaerps.be - alles over d'Aentwaerpse taal

Aentwaerps Nederlands

Menu

... of dobbelklikt oep iênder welk Aentwaerps woord oep deze site!

Gebruikers


Hannes

  • Geregistreerd oep: 11 november 2009
  • Reakses: 0
  • Forum berichte: 2


Recentste forumberichte van Hannes


in: Hulp gevraagd (Aentwaerps artiste, liekes en tekste)
11 november 2009, 22:49
Hannes
Oh, bedankt, echt waar!
Ik ben van West-Vlaanderen dus niet echt bekend met het Antwerps maar dit zal zeker een enorm hulmiddel zijn. Nog eens merci eh!

in: Hulp gevraagd (Aentwaerps artiste, liekes en tekste)
11 november 2009, 19:44
Hannes
Hey iedereen, voor school moet ik een spreekbeurt doen en mijn personage spreekt Antwerps.
Alleen weet ik totaal niet hoe je Antwerps spreekt. Zou iemand me kunnen helpen deze tekst om te zetten naar Antwerps? Het is tamelijk dringend maar het is niet erg als het niet lukt. Allé, merci voor de moeite al!

Zoals Sofie al zei, is Edward één van de belangrijkste verdachten. Maar waarom?
Het laatste slachtoffer, Mary Kelly, was ooit het kindermeisje van Edward. Uit goede bronnen hebben we vernomen dat Edward halfgek werd bevonden en geobsedeerd was door Mary Kelly, hij was dus smoorverliefd op haar. Daardoor werd ze bang en nam ontslag bij de Koninklijke familie. Het harde leven dwong haar tot de prostitutie. Toen Mary Kelly’s lijk gevonden werd, bleek dat ze zwanger was. Aangezien ze Edward niet meer zag, moet het wel van een klant geweest zijn. Edward was nogal jaloers en wou wraak nemen. Mary Kelly was zijn ultieme doelwit. Om haar dood perfect voor te bereiden, heeft hij eerst een aantal technieken op andere prostituees toegepast. Daar komt zijn kennis van het hanteren van een mes naar boven. Zijn hobby was namelijk jagen en herten fileren.
Alle moorden werden met een mes gepleegd in de koets van Edward, dat verklaart het weinige bloed op de plaats waar de lijken aangetroffen werden. Het lijk van Mary Kelly werd in stukken gesneden, zelfs befaamde criminologen tonen zich geschokt.
Al deze feiten leiden tot het besluit dat prins Edward de dader is.